Officieel: Lexus LC Classic Limited Edition (2019)

Officieel: Lexus LC Classic Limited Edition (2019)Lexus zet haar blitse LC sportcoupé (nogmaals) in de spotlights met de kleurrijke Classic Limited Edition uitvoeringen.

Lexus voorziet de exclusieve LC op tijd en stond van een exclusieve uitvoering waarbij voornamelijk naar het exterieurkleur gekeken wordt. Na de Yellow Edition (geel) en Structural Blue Edition (blauw) komen Japanners nu met de Classic Limited Edition naar buiten waarbij ze zowaar keuze is tussen Graphite Black (zwart), Sonic Titanium (grijs) én Terrane Khaki (donkergroen). Vooral die laatste is een echt kunstwerkje, de gelijkenissen met het gekende British Racing Green zijn dan ook niet ver weg.

Binnenin krijg je een exclusieve afwerking in het Bespoke Saddle Tan en Black Amber leder met alcantara accenten en bruine contrastende stiknaden. De finishing touch voor elke LC Classic Limited Edition is een aangepaste dorpelplaat.

Mechanische noch motorische wijzigingen zijn er hier te bespeuren, wel heb je nog steeds de keuze tussen een LC500 (met 5.0-liter V8 én 10-traps automaat) of een LC500h (3.5-liter V6 + geavanceerde elektromotor + viertraps Multi Stage Hybrid System) uitvoering.

De eerste Lexus LC Classic Limited Edition leveringen zijn voorzien vanaf november 2019, hoeveel je moet opleggen op de reguliere vraagprijs van 109.590 euro (zowel voor de LC500h als LC500) is niet direct duidelijk.

Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500 V8!
Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500h!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...