Video: Carfection test de Aston Martin DBS Superleggera Volante (2019)

Video: Carfection test de Aston Martin DBS Superleggera Volante (2019)Heerlijk – en vooral dakloos – genieten in Spanje!

We hadden het niet durven hopen maar Aston Martin is er zowaar in geslaagd om het bijzonder knappe lijnenspel van de DBS Superleggera te behouden in de dakloze transformatie naar de DBS Superleggera Volante uitvoering. Over smaak en kleur valt heel wat te zeggen maar iedereen met het (auto)hart op de juiste plaats zal de schoonheid van deze Britse creatie niet ontkennen.

De installatie van de softtop vraagt een extra financiële surplus van ongeveer 15.000 euro (vanafprijs in België van boven de 300.000 euro) en qua infotainment moet deze Aston Martin overduidelijk onderdoen voor directe concurrenten, toch lijkt rondcruisen met zo’n DBS Superleggera Volante een heerlijke bezigheid. Zeker als je in het zonnige Spanje vertoeft op goed onderhouden asfalt met de nodige bochten zoals Henry Catchpole van Carfection hier bewijst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...