Video: McLaren F1 vs McLaren P1 vs McLaren Senna (2019)

Video: McLaren F1 vs McLaren P1 vs McLaren Senna (2019)Dé ultieme McLaren(’s)?

Wanneer je het voor elkaar krijgt om zowel een F1, P1 als Senna van bij McLaren mee te krijgen voor een “vergelijkende test” weet je dat er geen echte winnaar uit de bus zal komen. De ene creëerde meer dan 25 jaar geleden zowaar een aardverschuiving in autoland, de andere introduceerde – bijna gelijktijdig met de concurrenten – hybridekracht in dit segment en de meest recente is vernoemd naar een van de beste F1 (zoals in Formule 1) piloten aller tijden, degradeer hier maar eens eentje tot een 2e en 3e plaats. Geschiedkundig hebben ze allemaal hun verdienste en Matt Prior van Autocar benadrukt dat op gepaste manier in deze heerlijke video.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...