Preview: Hyundai i10 (2019)

Preview: Hyundai i10 (2019)Hyundai geeft (opnieuw) een glimp van de aankomende generatie i10.

Op het Autosalon van Frankfurt (midden september 2019) zal Hyundai een nieuwe i10 presenteren en om die lancering kracht bij te zetten onthullen ze nu al een officiële designschets. Of de compacte stadswagen er écht zo funky zal uitzien (à la Kona) moeten we nog eerst met onze eigen ogen aanschouwen, de Koreanen spreken zelf van “geheel nieuwe, dynamische vormgeving met scherpe lijnen in de carrosserie”. En dankzij grotere buitenafmetingen (en grotere velgen!) moet de nieuwe i10 ook energieker en wendbaarder ogen.

Meer details volgen in de komende dagen/weken, wel is al duidelijk dat de nieuwe Hyundai i10 ondermeer (optioneel?) een modern infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, inductielader en achteruitrijcamera meekrijgt, op vlak van veiligheid spreken ze omtrent Forward Collision-Avoidance Assist, Driver Attention Warning en Lane Keep Assist System.

Preview: Hyundai i10 (2019)

Ter vergelijking, de uitgaande Hyundai i10:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...