Belgische prijs Audi SQ8 TDI (2019): vanaf 106.070 euro

Belgische prijs Audi SQ8 TDI (2019): vanaf 106.070 euroAudi’s potente SUV coupé lifestyle vlaggenschip heeft een prijs.

In navolging van de fabelachtige SQ7die recentelijk opgefrist werd – komt Audi uiteraard met een soortgelijke krachtpatser topversie van de Q8. Deze SQ8 rekent eveneens op een 4.0-liter V8 TDI (!) met 435 pk én maar liefst 900 Nm koppel. Daarmee zit je in minder dan 5 seconden aan 100 km/u en bereik je met het grootste gemak de topsnelheid van 250 km/u. Desondanks de indrukwekkende prestaties voorziet Audi standaard een 48V mild hybrid systeem om het verbruik waar mogelijk/nodig te beperken!

Naast de blitse vormgeving en stevig prestatiepotentieel pakt de Audi SQ8 eveneens uit met een ruim interieur, hoogwaardige afwerking/materiaalkeuze en een riante portie luxe en comfort. Via de optielijst tover je desgewenst allerhande gadgets op vlak van rijhulp, connectiviteit en veiligheid tevoorschijn. Al moet je voor de agressieve grille, brede bumpers, 21” velgen en vierdelige uitlaat niet bijbetalen.

Over betalen gesproken, in ruil voor minimaal 106.070 euro teken je een SQ8 bestelbon bij de dichtstbijzijnde Audi verdeler wat ongeveer 9.000 euro meer als voor de technisch gerelateerde SQ7.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...