Teaser: Pagani Huayra Roadster BC (2019)

Teaser: Pagani Huayra Roadster BC (2019)Na de hardcore Huayra BC is het nu tijd voor een dakloze Huayra Roadster BC!

Na honderd Huayra’s en twintig Huayra BC’s zijn Horacio en Co momenteel druk in de weer om eveneens honderd stuks van de Huayra Roadster te produceren. Wie daarvan een exemplaar op de kop kon tikken is minimaal 3 miljoen euro armer, in ruil mag je wel de nodige personalisatie en topservice verwachten van de exclusieve supersportwagenbouwer uit San Cesario sul Panaro.

Een logisch gevolg in het Huayra verhaal is de komst van de Huayra Roadster BC. Die moet normaliter lichter worden als de BC in coupévorm, een unieke prestatie. Over prestaties gesproken, we gaan er vanuit dat de 6.0-liter V12 van AMG makelij iets meer vermogen zal leveren dan de 750 pk van de reguliere Huayra BC. Pagani zal eveneens twintig exemplaren van de Huayra Roadster BC produceren.

Op het fabelachtige Pebble Beach Concours d’Elegance gaat het doek/dak van de Huayra Roadster BC.

Teaser: Pagani Huayra Roadster BC (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...