Officieel: Ford Mustang55 special edition (2019)

Officieel: Ford Mustang55 special edition (2019)De Ford Mustang viert dit jaar zijn 55ste verjaardag en dus krijgen we een feestelijke Mustang55 special edition!

De Ford Mustang is 55 jaar geworden en doet het nog steeds zeer goed, in onze regio’s is hij zelfs bovengemiddeld succesvol. Om die heugelijke feiten te vieren lanceert de Amerikaanse autobouwer nu een Mustang55 special edition met naast een rijkelijke basisuitrusting ook een unieke koetswerkstijl, opvallende motorkap en de nodige striping rondom. Optioneel komt daar zelfs een achterspoiler bij!

De Ford Mustang55 is steevast voorzien van de gekste leukste motorisatie, namelijk de 450 pk sterke 5.0-liter atmosferische (!) benzinemotor. De Mustang55 is beschikbaar als fastback (coupé) en cabrio en ook qua transmissie is er nog steeds keuze tussen een manuele zesbak of 10-traps (!) automaat. Ook hier krijg steeds exclusieve details om de exclusiviteit te benadrukken.

Nog goed nieuws uit het Ford Mustang kamp, de productie van de wereldberoemde Mustang BULLITT (460 pk!) wordt met een jaar verlengd wegens de grote vraag.

De Ford Mustang55 kan vanaf augustus 2019 worden besteld aan een (momenteel nog) ongedefinieerde prijs.

Officieel: Ford Mustang55 special edition (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...