Officieel: Mazda2 facelift (2019)

Officieel: Mazda2 facelift (2019)De compacte Japanner wordt opgefrist.

De vierde generatie Mazda2 gaat intussen al enkele jaren mee en dan is het hoog tijd voor de logische facelift met frisse looks, meer technologie en extra personalisatiemogelijkheden. De Mazda2 heeft het voordeel dat hij er nog steeds bijzonder knap uitziet, wie goed kijkt ziet nu enige verwijzingen naar de eveneens knappe Mazda3. Desgewenst in combinatie met adaptieve LED lichtblokken.

Binnenin zouden rijgeluiden (NVH) beter gedempt worden waardoor je rustiger, stiller en aangenamer van A naar B kan gaan. Extra comfort voorziet Mazda (optioneel) in de vorm van verkeersbordenherkenning, rijbaanassistentie, 360° topview camera, verwarmbaar stuurwiel, zelfdimmende achteruitkijkspiegel, slimme cruise control en een elektrisch verstelbare zetel voor de chauffeur. Het aangename MZD infotainmentsysteem kan overweg met Apple CarPlay en Android Auto.

De voorwielaangedreven B-segmenter is hier beschikbaar met de 1.5-liter SkyActiv-G benzinemotor, goed voor 75 pk of 90 pk. Wie geen genoegen neemt met de manuele zesbak kan opteren voor een zestraps automaat.

Begin 2020 staat de opgefriste Mazda2 bij de verdeler!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...