Teaser: CUPRA Leon Concept (2019)

Teaser: CUPRA Leon Concept (2019)CUPRA werpt haar licht op de toekomstige Leon.

Momenteel kan je bij CUPRA – het nieuwe sportieve submerk van Seat – terecht voor een 300 pk sterke Ateca crossover, hopelijk snel zien we daar de productieversie van de blitse Formentor plug-in hybride bij. Derde wapenfeit van CUPRA wordt de nieuwe Leon die eerst in conceptvorm gepresenteerd zal worden.

Deze aandachtstrekker voor op het Autosalon van Frankfurt (september 2019) doet het met een afknotte neus, smalle LED verlichting, donkere wielen en een unieke zetelbekleding. We weten dat de toekomstige CUPRA Leon in twee koetswerkvormen zal komen (hatchback en break) maar verdere details ontbreken momenteel. Grootste vraagteken is de aandrijflijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...