Preview: BMW X6 M (2020)

Preview: BMW X6 M (2020)Brace yourself…

Nu er een gloednieuwe generatie BMW X6 is kunnen we al even vooruit kijken naar de X6 M topversie. Met een X6 xDrive50i heb je uiteraard niets te kort (530 pk) maar het kan altijd beter, zo bewees de Duitse premiumconstructeur uit München reeds in het verleden.

Photoshopvirtuoos X-Tomi laat ons hier al even zien wat we mogen verwachten. Visueel oogt het geheel bijzonder waarheidsgetrouw met (nog!) grotere/agressieve grille, blitse velgen, brede heupen en een vierdelige uitlaat. Op motorisch vlak leent de 4.4-liter V8 uit de M5 en M8 zich perfect voor deze X6 M met minimaal 600 pk.

Aangezien de reguliere X6 pas tegen het einde van het jaar zal opduiken in de Belgische BMW showrooms heb je nog wel even tijd om de X6 M in overweging te nemen, die zal ten vroegste midden/eind 2020 beschikbaar zijn.

Preview: BMW X6 M (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...