Officieel: Ford F-150 emoji (2019)

Officieel: Ford F-150 emoji (2019)De Amerikaanse autobouwer heeft een nieuwe pick-up emoji gelanceerd.

Geen grap, Ford heeft vandaag een nieuwe emoji geseponeerd naar aanleiding van de World Emoji Day 2019. De meest digitale marketeer had namelijk opgemerkt dat er geen enkele pick-up te bespeuren valt in het huidige aanbod, een kans die de Blauwe Ovaal niet kon laten liggen. Designers creëerden vervolgens een nieuw exemplaar met subtiele verwijzingen naar de F150 zonder expliciet te vermelden dat ze door Ford betaald werden.

Het Unicode Consortium, zeg maar de eindbaas van het moderne emoji aanbod, bekijkt Ford’s (anonieme) aanvraag net zoals alle andere aanvragen. Begin 2020 weten we of we vanaf dan F150 emoji’s kunnen doorsturen via onze communicatiekanalen. 🙄

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...