Teaser: Nissan Juke (2019)

Teaser: Nissan Juke (2019)Nissan maakt ons warm voor een nieuwe generatie Juke!

Wie had durven vermoeden dat de eerste generatie Juke het segment van de (funky) crossovers zou inleiden? Voorzien van een hogere koetswerkbouw, unieke vormgeving en een praktisch interieur mag deze guitige Japanner sowieso als succesvol aanzien worden met meer dan één miljoen verkochte exemplaren. Tegen het einde van het jaar krijgen we een vervolgnummer!

De nieuwe Nissan Juke zal trouw blijven aan het huidige design in een moderne vorm, hier zien we alvast een glimp van de smalle koplampen en karaktervolle LED dagrijverlichting. Verdere details ontbreken op dit moment maar zullen in de komende weken volgen, dankzij de innige band met zijn Franse neef (lees: Renault Captur) mogen we efficiënte 1.0-liter en 1.3-liter benzinemotoren verwachten in een ruimere verpakking. Een compacte diesel (1.5 dCi?) zal daar ongetwijfeld ook bijhoren en op termijn volgt er een plug-in hybride aandrijflijn.

Nissan zal de nieuwe Juke begin september onthullen waarmee een aanwezigheid op het Autosalon van Brussel (januari 2020) aannemelijk is!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...