Bugatti Chiron nummer 200 is een feit

Bugatti Chiron nummer 200 is een feitMeer dan twee jaar na de productiestart zijn er al 200 Bugatti Chiron’s gebouwd!

Als opvolger van de legendarische Veyron heeft de Bugatti Chiron grote schoenen te vullen, iets dat met een 1.500 pk sterke (!) W16 (!) benzinemotor ongetwijfeld moet lukken. De bouw van één exemplaar neemt ongeveer 10 maanden in beslag al kunnen er toch een 80-tal Chiron’s jaarlijks de fabriek in Molsheim verlaten. Bugatti is van plan om 500 stuks te bouwen wat aan dit tempo nog drie jaar zal duren, hou jullie dus maar vast aan een resem speciale uitvoeringen.

Wie nu een exemplaar bestelt via Bugatti Brussels in Elsene moet niet enkel meer dan twee miljoen euro meenemen, je moet ook een goed jaar wachten. De 200ste Bugatti Chiron is een exclusieve “110 Ans Bugatti” uitvoering (voorzien van menig Franse vlag én het Sky View dak) en gaat richting een – vermogende – Zwitser. De 100ste Chiron ging nog naar een Arabier.

In België zou er minimaal één exemplaar van deze extreme hypercar zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...