Teaser: Hyundai crossover (2019)

Teaser: Hyundai crossover (2019)Met een nieuw model wil Hyundai groot gaan.

Hyundai blaast de relatief rustige zomer leven in met een behoorlijk vage aankondiging voor het komende Autosalon van Frankfurt. Dat strijkt zoals steeds in september neer – tijdens de oneven jaren neer – de Frankfurt Messe, de Koreaanse autoconstructeur zal hier een een groots model presenteren. Of dat kunnen we toch afleiden uit de initiële “go big” communicatie.

Zo bespeuren we “all-new model” waarmee we de concept mogelijkheid al kunnen schrappen, tevens halen ze grote woorden boven omtrent een nieuw design voor binnen/buiten, moderne connectiviteit en idem dito voor de veiligheid.

In Amerika zag recentelijk de Hyundai Venue het daglicht, een compacte crossover, die hier nog niet aangekondigd werd. Misschien krijgen we in Frankfurt de Europese evenknie te zien. Anderzijds doet het teaserbeeld ons sterk denken aan de i20 met diens unieke C-stijl. Al werd die recentelijk nog opgefrist én zou het eerst aan de nog kleinere i10 moeten zijn om volledig vernieuwd te worden.

In de komende weken moet alles duidelijk worden, tot dan moeten we het doen met deze “grootste” aankondiging.

Teaser: Hyundai crossover (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...