Preview: Ford Puma ST (2020)

Preview: Ford Puma ST (2020)Heeft een potente Ford Puma enig bestaansrecht?

In het verleden ging de Ford Puma nog door het leven als een sportieve/compacte coupé, vandaag de dag is het een hippe, praktische, moderne en nog steeds compacte crossover geworden. Voor wie het allemaal wat sportiever mag is er zelfs een ST Line uitvoering voorhanden met blitse 18” velgen, dikkere bumpers en een sportief interieur, zou Ford – op termijn – een Puma ST (durven?) lanceren?

Technisch deelt de nieuwe Puma zijn basis met de Fiesta en die heeft uiteraard een hete Fiesta ST afgeleide met 200 pk, op papier lijkt het dus alvast mogelijk. In de wandelgangen horen we dat Ford het wel wil overwegen mocht er voldoende interesse zijn, gezien de sportieve crossovers hype lijkt dat wel goed te lopen.

Eind 2020 weten we meer, in tussentijd kunnen we al even wegdromen bij de creaties van X-Tomi!

Preview: Ford Puma ST (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...