James Bond kiest voor Aston Martin

James Bond kiest voor Aston MartinIn de 25ste James Bond film krijgen we (ministens) drie blitse Aston Martin’s te zien!

Daar waar we initieel er vanuit gingen dat Mr 007 een ingrijpende ecologische keuze ging maken door voor de zuiver elektrische Rapide-E te kiezen, nu blijkt dat het zover niet zal lopen. Of de Rapide desondanks nog een passage zal maken is niet uitgesloten wel laat Aston Martin – met enige fierheid – weten dat de beroemde geheim agent beroep zal doen op een oldschool DB5, V8 Vantage (Series II, dezelfde als in The Living Daylights) en de veelbelovende Valhalla hypercar.

Bond 25 krijgt later nog een échte titel en zal in het voorjaar van 2020 in de filmzalen verschijnen. Het is tevens de zesde (op een rij) keer dat Aston Martin het favoriete vervoer van James Bond zal voorzien, in een recent verleden kreeg hij nog de unieke DB10 toegewezen!

James Bond kiest voor Aston Martin

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...