Poll: Mercedes GLE vs BMW X5 vs Volkswagen Touareg vs Audi Q7 (2019)

Poll: Mercedes GLE vs BMW X5 vs Volkswagen Touareg vs Audi Q7 (2019)Welke (prijzige) premium SUV geniet jouw voorkeur?

De tijd dat SUV’s voorbehouden waren voor boswachters, reddingswerkers, houthakkers en werfleiders ligt al een tijdje achter ons, vandaag de dag hebben de meeste premiummerken zowaar een riant gamma aan luxueuze terreinwagens met al het hedendaags comfort aan boord. Onze Britse collega’s van CarWOW zochten voor ons even uit welke nu écht de beste is.

Zo hebben Mercedes en BMW recentelijk een gloednieuwe SUV gelanceerd, respectievelijk de GLE (GLE300d, vanaf 67.276 euro) en X5 (xDrive25d, vanaf 71.060 euro). De Volkswagen Touareg (V6 TDI, vanaf 61.400 euro) gaat intussen al even mee maar kan desondanks zijn ijzersterk totaalpakket en scherpe prijs niet echt opboksen tegen het fabelachtige merkimago van de Grote Duitsers. De huidige Q7 (45 TDI, vanaf 61.080 euro) loopt op zijn laatste adem, Audi is dan ook druk in de weer om hem met een facelift terug vooraan de klas te krijgen op vlak van connectiviteit, rijhulp en veiligheidssystemen.

Mercedes GLE vs BMW X5 vs Volkswagen Touareg vs Audi Q7

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...