Preview: BMW 2-Reeks Coupe (2020)

Preview: BMW 2-Reeks Coupe (2020)Ziet de volgende generatie 2-Reeks Coupé er zo uit?

Nu BMW het doek van een gloednieuwe generatie 1-Reeks heeft gehaald kunnen we uitkijken naar diverse derivaten die een soortgelijke vormgeving, techniek, gadgets, rijhulpmiddelen en connectiviteit meekrijgen. Bij de sportieve 2-Reeks Coupé zou dat qua aandrijflijn toch anders uitvallen want in tegenstelling tot de andere compacte modellen zal (of zou?) BMW hier vasthouden aan achterwielaandrijving. Lang leve de Freude am Fahren slogan!

Digitale kunstenaar X-Tomi brengt ons hier alvast een impressie van wat we vermoedelijk tegen 2020 mogen verwachten. Een prominente grille (à la Z4 Roadster), slanke lichtblokken (LED uiteraard), blitse velgen en de nodige karakterlijnen. Na het succes van de M2 Coupé en M2 Competition komt de Duitse premiumconstructeur uit München hopelijk opnieuw met een waardig topmodel.

Naast de 1-Reeks hatchback (FWD) en 2-Reeks Coupé (RWD) verwachten we eveneens een 2-Reeks Cabrio (RWD?) én – voor het eerst – 2-Reeks Gran Coupé (FWD).

Preview: BMW 2-Reeks Coupe (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...