Video: CarWOW test de nieuwe Mercedes GLE SUV (2019)

Video: CarWOW test de nieuwe Mercedes GLE SUV (2019)Hoe goed is de nieuwe Mercedes GLE SUV?

Aan SUV’s geen gebrek bij Mercedes maar als je écht op zoek bent naar een stevige premium brok luxe, comfort, binnenruimte en waardige offroadskills kom je vermoedelijk snel uit bij de nieuwe GLE. Momenteel enkel te verkrijgen als SUV, binnenkort mogen we daar opnieuw een meer lifestyle GLE Coupé uitvoering bijrekenen.

Net onder de 70.000 euro start het Mercedes GLE verhaal met een frisse vormgeving, hoogwaardig interieur plus een resem hightech gadgets, rijhulp en veiligheidssystemen. Dankzij een uitgebreide personalisatiegids creëer je – met het nodige budget – een perfecte configuratie, met de nodige connecties kan je misschien zelfs zo’n krachtige GLE580 bestellen. Mat Watson van CarWOW neemt ons alvast mee voor een eerste kennismaking en zoekt uit of de nieuwe BMW X5 of Audi Q7 (nog) een kans maakt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...