Dit is de nieuwe BMW 8-Reeks Gran Coupe!

Dit is de nieuwe BMW 8-Reeks Gran Coupe!Na de Coupé, Cabrio en sportieve M8 derivaten zien we hier – vroeger dan voorzien – de nieuwe BMW 8-Reeks Gran Coupé!

De voorbije twaalf maanden kregen we van BMW een nieuwe 8-Reeks familie die zich numeriek zelfs boven de luxueuze 7-Reeks limousine mocht positioneren. Momenteel hebben we daarvan een Coupé en Cabrio koetswerkvorm en naast de reguliere motoren konden we recentelijk de krachtige M8 en M8 Competition uitvoeringen verwelkomen. Via Britse en Franse automedia hebben intussen zicht op de derde koetswerkvariant, de 8-Reeks Gran Coupé.

Deze Gran Coupé maakt de achterbank van de 8-Reeks terug nuttig en creëert door een paar extra deuren het nodige gebruiksgemak en een gemakkelijke instap, daardoor werd de wielbasis iets groter. Op vlak van techniek, interieurdesign, motoren en gadgets gaan we er vanuit dat de 8-Reeks Gran Coupé zijn voorgangers zal volgen.

Mocht dit geheel je bekend voorkomen, in het verleden zagen we op het Autosalon van Genève een gelikte M8 Gran Coupé Concept waarvan het lijnenspel grotendeels behouden werd voor de productieversie.

Later dit jaar zal BMW de 8-Reeks Gran Coupé officieel lanceren met de nodige lovende woorden en knap beeldmateriaal dat deze vierdeurs alle eer aandoet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...