Nissan X-Trail krijgt nieuwe 160 pk DIG-T benzine en 150 pk dCi diesel motoren

Officieel: Nissan X-Trail facelift (2017)Deze lente meet de Nissan X-Trail zich volledig vernieuwde motoren aan.

In navolging van de Nissan Qashqai krijgt de grotere X-Trail nu ook de 1.7 dCi dieselmotor ingelepeld met 150 pk / 340 Nm (137 g/km CO2) ter vervanging van de huidige 130 dCi topdiesel. De vernieuwde turbodiesel is te verkrijgen in vier verschillende versies: dCi 150, dCi 150 Xtronic (automaat), dCi 150 Xtronic Intelligent 4×4 en dCi 150 Intelligent 4×4 Xtronic.

Daarnaast maakt de 1.3-liter DiG-T met 160 pk / 270 Nm (145 g/km CO2 zijn opwachting in de X-Trail crossover, steeds in combinatie met voorwielaandrijving en een zeventraps DCT automaat met dubbele koppeling. Die soepele automaat maakte zijn debuut in de vernieuwde Qashqai en biedt een vloeiendere en dynamischere rijstijl in combinatie met betere prestaties.

Naast de keuze tussen benzine of diesel, voor- of vierwielaandrijving en handbak of automaat kan je bij de Nissan X-Trail ook nog kiezen tussen een uitvoering met vijf of zeven zitplaatsen. Bestellen kan nu reeds vanaf 30.640 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...