Officieel: Skoda Superb Combi Scout (2019)

Officieel: Skoda Superb Combi Scout (2019)De gloednieuwe Skoda Superb Combi Scout is klaar voor het avontuur!

Na de Octavia Scout, Karoq Scout, Kodiaq Scout en Fabia Scout lanceert Skoda nu een soortgelijke Scout uitvoering van de vernieuwde Superb Combi. Wederom met extra bescherming (kunststof bumpers) rondom, 15 mm éxtra bodemvrijheid, toepasselijke 18” lichtmetalen velgen, standaard vierwielaandrijving, de unieke Scout interieurdetails en een extra offroadmodus in de Driving Mode Select. Nog een exclusiviteit is de nieuwe Tangerine Orange metaalkleur!

De Skoda Superb Scout is uitsluitend verkrijgbaar met de krachtigste diesel- of benzinemotorvariant. De 2.0 TDI dieselmotor levert 190 pk / 400 Nm in combiantie met de DSG7 automaat met dubbele koppeling. De 2.0 TSI is op zijn beurt goed voor 272 pk / 350 Nm, eveneens voorzien van de 7-traps automaat. Om extra zuinig/efficient voor de dag te komen zijn stop-starttechnologie en remenergierecuperatie standaard aanwezig.

De lancering van de Superb Scout staat op de planning voor begin 2020, tezamen met de Superb facelift én Superb plug-in hybrides.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...