Officieel: MINI John Cooper Works Countryman (2019)

Officieel: MINI John Cooper Works Countryman JCW 306 pk (2019)Behalve de Clubman John Cooper Works doet ook de vernieuwde John Cooper Works Countryman beroep op de 306 pk sterke benzinemotor!

Daar waar de huidige Countryman JCW (John Cooper Works) het moet doen met 231 pk / 350 Nm stijgt het vermogen van de vernieuwde topversie tot 306 pk / 450 Nm, nog steeds afkomstig van een 2.0-liter viercilinder benzinemotor. Dat is voldoende om de praktische crossover in 5,1 seconden naar 100 km/u te katapulteren, bij 250 km/u bereik je de topsnelheid.

Om al dat vermogen goed op de weg te houden komt de MINI John Cooper Works Countryman wederom met ALL4 vierwielaandrijving en de 8-traps Steptronic sportautomaat, desgewenst met schakellepels achter het stuurwiel. Tevens krijg je krachtigere remschijven, uitlaatsysteem, motorkoeling en een aangepast mechanisch sperdifferentieel tussen de voorwielen.

Naast de potente TwinPower Turbo motor voorziet MINI de nodige visuele accenten waarmee de sportieve inborst van deze Countryman duidelijk moet worden al zijn de personalisatiemogelijkheden eindeloos.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...