Nederland krijgt zijn eigenste Formule 1 race op Zandvoort

Nederland krijgt zijn eigenste Formule 1 race op ZandvoortGoed nieuws voor de vele Max Verstappen fans, in 2020 staat er een Formule 1 Grand Prix in Nederland op de kalender.

Dankzij diverse gefortuneerde Nederlandse ondernemers (Heineken, Talpa, Jumbo, …) hebben onze Noorderburen het voor elkaar gekregen, er komt voor het eerst in 35 jaar opnieuw een Nederlandse Grand Prix in 2020. Als Max Verstappen zijn succesvolle stijl kan aanhouden resulteert dat ongetwijfeld in een Oranje Gekte 2.0!

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zal ergens in mei 2020 gereden worden op het Circuit van Zandvoort dat hiervoor de nodige upgrades zal (moeten) ondergaan, daarnaast zullen er nog diverse (structurele/praktische) aanpassingen gebeuren om het raceweekend vlot te laten verlopen. Zowel voor de piloten, teams, organisatie én vele fans die zullen afzakken naar Amsterdam. De Dutch Grand Prix heeft een F1 contract afgesloten voor minimaal drie edities.

Het neerstrijken van het F1 circus in Nederland heeft vooralsnog geen invloed op onze Belgische Grand Prix op het Circuit van Spa-Francorchamps.

Meer informatie over de Dutch GP staat op hun website.


Nederland krijgt zijn eigenste Formule 1 race op Zandvoort

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...