Officieel: Fiat 500 Star + 500 Rockstar (2019)

Officieel: Fiat 500 Star + 500 Rockstar (2019)Twaalf jaar na zijn lancering blijft de Fiat 500 waanzinnig populair waardoor de frivole stadswagen twee nieuwe topuitvoeringen krijgt.

De nieuwe 500 zag het levenslicht in 2007 en tekende jaar-na-jaar torenhoge verkoopcijfers op, deels te danken aan zijn iconische uitstraling, compacte inborst en verregaande personalisatie. Terwijl Fiat werkt maakt van een gloednieuwe generatie krijgt de Cinquecento nu de Star en Rockstar uitvoeringsniveau’s mee boven de reeds royaal uitgevoerde Lounge versie.

Deze nieuwe topversies zijn te verkrijgen voor de 500 hatchback en 500C cabriolet, op vlak van motoren is er keuze tussen de 1.2-liter (69 pk, manueel of automaat) en de 1.0-liter Twin Air (85 pk). Naast het 7” digitale dashboard en handige Uconnect HD LIVE systeem mag je zes maanden gratis genieten van Apple Music! Bij voorkeur via het (optionele) BeatsAudio systeem!

De 500 Star onderscheidt zich door de gloednieuwe metaalkleur White Stella met roze accenten die perfect aansluiten bij de chroomdetails, 15” lichtmetalen velgen en glazen Skydome-dak. Andere koetswerkkleuren zijn eveneens te verkrijgen net zoals diverse interieuruitvoeringen én een contrasterend dashboard.

De 500 Rockstar toont – aldus Fiat – dan weer lef en innovatie voor een auto die zich onderscheidt in de stad met sportieve elementen zoals aangepaste voor/achterbumpers, vast glazen dak, 15” lichtmetalen velgen en koetswerkdetails in gesatineerd chroom. De matte Green Portofino lakkleur maakt hier bovendien zijn intrede al is er keuze in overvloed mocht je dat willen. Naast het contrasterende dashboard van de 500 Star zijn er hier zijpanelen met grijze of blauwe details en een bovendeel in zwart ecoleder.

Voor gedetailleerde prijzen van de Star en Rockstar uitvoeringen verwijzen we jullie graag door naar de dichtstbijzijnde Fiat verdeler die je bovendien maar al te graag helpt om dé perfecte configuratie te maken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...