Preview: Skoda Superb (2019)

Preview: Skoda Superb (2019)Skoda geeft de eerste details vrij omtrent de vernieuwde Superb.

Skoda sponsort al sinds 1993 het IFHF wereldkampioenschap (ijshockey) en koppelt daar voor het eerst een productonthulling aan vast. Zo krijgen we later deze maand de vernieuwde Superb te zien, kort erop volgt ongetwijfeld de meer praktische Superb Combi koetswerkvorm.

Op de meegeleverde schetsen ziet de Skoda Superb er nogal brutaal uit, we gaan er dan ook van uit dat het uiteindelijke resultaat een pak braver zal zijn met uiteraard invloeden van de nieuwe Scala en Kamiq. Naast een visuele opfrisbeurt, nieuwe velgen/koetswerkkleuren en extra gadgets binnenin zal het vernieuwde vlaggenschip voornamelijk innoveren met een plug-in hybride aandrijflijn. Alvast een primeur voor de Tsjechische autoconstructeur!

Meer details – en beelden – volgen ongetwijfeld in de komende dagen/weken, intussen houdt Skoda het op het volgende: “het verfijnde topmodel geeft concreet vorm aan ŠKODA’s ambitie om voertuigen aan te bieden van de hoogste kwaliteit die klanten weten te overtuigen met hun uitzonderlijke ruimteaanbod en talrijke features doorgaans voorbehouden voor modellen uit hogere marktsegmenten.”

Update 21/05: Meer flitsende beelden!

Update 14/05: De vernieuwde Superb krijgt als eerste Skoda krachtige full LED Matrix koplampen mee

Preview: Skoda Superb (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...