Teaser: BMW 8-Reeks Gran Coupe (2019)

Teaser: BMW 8-Reeks Gran Coupe (2019)Al het goede komt in drievoud, zo ook de BMW 8-Reeks die een praktische vierdeurs Gran Coupé afgeleide krijgt!

Volgens de marketingdienst van BMW heeft de highend 8-Reeks helemaal niets te maken met de 6-Reeks van weleer, toch volgt het prestigieuze vlaggenschip uit München een soortgelijke strategie met een Coupé, Cabrio en binnenkort een Gran Coupé afgeleide. Die ziet het daglicht op het #NextGen evenement begin juni in München, tegen september moet de derde 8 in de BMW showroom opduiken.

Met een extra setje deuren is de achterbank van de 8-Reeks een pak beter/gemakkelijker bereikbaar wat het praktische gebruiksgemak sterk doet toenemen. Het verschil met een 7-Reeks wordt zo kleiner al krijgt de BMW 8-Reeks Gran Coupé natuurlijk een iets strakkere/flamboyante koetswerkvorm met (licht) aflopende daklijn.

Qua gadgets, motorengamma, rijhulp en torenhoge afwerkingsgraad volgt deze derde 8-Reeks telg uiteraard diens bloedbroeders, op termijn volgt er zelfs nog een krachtige M8!

Teaser: BMW 8-Reeks Gran Coupe (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...