Teaser: Aston Martin Vantage AMR (2019)

Teaser: Aston Martin Vantage AMR (2019)Daar hebben we de langverwachte Aston Martin Vantage mét manuele versnellingsbak.

Anno 2019 hebben de meeste sportwagens een bijzonder efficiënte en (waanzinnig) snelle automaat, al zijn er hier en daar nog enkelen te combineren met een manuele versnellingsbak. Speciaal voor de puristen en diegene die een tikketje extra betrokkenheid willen. Iets dat je binnenkort ook kan krijgen in combinatie met de nieuwe Vantage.

Aston Martin heeft namelijk de – langverwachte – uitvoering met manuele versnellingsbak (én extra pedaal) aangekondigd. De Vantage AMR (Aston Martin Racing, in analogie met de Rapide AMR) zal nog steeds beroep doen op achterwielaandrijving en de 4.0-liter V8 van AMG makelij. Vermoedelijk zal de 0-100 sprint een fractie van een seconde langer duren maar dat zal niet opwegen tegen de versterkte rijbelevenis.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...