Nieuwe BMW 3-Reeks Berline verkozen tot “Lease Car Of The Year 2019”

Nieuwe BMW 3-Reeks Berline verkozen tot “Lease Car Of The Year 2019”Kersvers én al direct verkozen tot dé lieveling van leasingmaatschappij Alphabet.

Naar jaarlijkse gewoonte komt leasingmaatschappij Alphabet met de Lease Car Of The Year verkiezing, zeker in Belgie een van de belangrijkste onderscheidingen op de professionele automarkt. Voor de 27ste editie werd opnieuw een professionele jury samengesteld met fleetmanagers, klanten en journalisten die zowel de theorie (VAA, TCO, prijs, …) als praktijk (rijplezier, comfort, luxe, afwerking, …) grondig evalueerden.

De Lease Car Of The Year titel werd dit jaar uitgedeeld in vier categorieën met evenveel winnaars, zijnde de Toyota Corolla (Business), BMW 3-Reeks (Business+), Audi A6 (Executive) en Audi e-tron (Zero Emission). Dé eindwinnaar werd uiteindelijk de zevende generatie BMW 3-Reeks Berline die gelauwerd werd om zijn veiligheid, technologie, kwaliteit, rijdynamiek en beperkte uitstoot.

De titel van Lease Car Of The Year 2019 is een bijzonder positieve stimulans voor BMW België die hier nog diverse troefkaarten achter de hand heeft met de nakende onthulling van de praktische 3-Reeks Touring en zuinige 3-Reeks 330e plug-in hybride! Daarmee lijkt hun sterke positie in de zakelijke markt de komende jaren verzekerd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...