Uber lanceert elektrische JUMP deelfietsen in Brussel (2019)

Uber lanceert elektrische JUMP deelfietsen in Brussel (2019)Na de Uber taxiservice en UberEats maaltijdbezorging krijgen we met JUMP nu e-deelfietsen!

De Amerikaanse JUMP deelfietsen werden vorig jaar opgenomen in de grote Uber familie en maken daardoor sneller dan verwacht hun Europese intrede. Zo krijgen we in navolging van Berlijn, Lissabon, Parijs en Madrid nu ongeveer 500 prachtig rode deelfietsen in onze hoofdstad. Deze mag je gebruiken volgens het free floating systeem, je kan/mag de JUMP deelfietsen overal achterlaten. Initieel zullen de JUMP’s beschikbaar zijn in zes deelgemeenten van Brussel, indien dat succesvol verloopt kan aanbod snel uitbreiden.

Via de Uber app kan je eenvoudigweg een elektrische JUMP deelfiets ontgrendelen (en zelfs reserveren!), deze kunnen tot 25 km/u gaan. Naast een startkost van 1 euro betaal je 0,15 euro extra per gereden minuut, niet toevallig een identieke prijsstelling als voor de meeste elektrische deelsteps zoals Bird, Lime, Flash en Dott.

Meer informatie over JUMP op hun website.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...