Poll: Range Rover Evoque vs Volvo XC40 vs Audi Q3 (2019)

Poll: Range Rover Evoque vs Volvo XC40 vs Audi Q3 (2019)Welke premium crossover is jouw zuurverdiende centjes waard?

De SUV populariteit van de SUV blijft welig tieren waardoor automerken (logischerwijs) hun dergelijke aanbod sterk uitbreiden. Voor wie in de markt is voor een compacte premium SUV zonder échte terreincapaciteiten heeft momenteel keuze uit heel wat mogelijkheden, onze Britse collega’s van Autocar zetten hier de nieuwste generatie Range Rover Evoque tegenover de Audi Q3 en de – in Gent gebouwde! – Volvo XC40.

Op vlak van personalisatie gaan zowel de Evoque, Q3 als XC40 héél ver zolang je maar het nodige budget op tafel legt, qua praktische bruikbaarheid pronken ze allen met een hoge instap, goede zichtbaarheid rondom en een ruim interieur. Een gezonde hoeveelheid kofferruimte mag hier uiteraard ook niet ontbreken. Als meest recente kan de Evoque pronken met de beste rijhulpmiddelen, veiligheid en hightech gadgets al moeten de Duitser en Zweed hier niet écht voor onderdoen.

Vanafprijzen geven in dit segment een volledig vertekend beeld maar voor de volledigheid geven we graag mee dat de Audi Q3 de jouwe kan zijn vanaf 32.580 euro (35 TFSI MT). Voor de nieuwe Range Rover Evoque (D150 FWD MT) en Volvo XC40 (T3 MT) gaat het om respectievelijk 38.600 euro en 31.300 euro.

Range Rover Evoque vs Volvo XC40 vs Audi Q3

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...