Audi Belgium opent elektrische “The Place To E” popup in Antwerpen

Audi Belgium opent elektrische “The Place To E” popup in AntwerpenVan mei tot juli kan je in Antwerpen terecht met al je vragen omtrent elektrisch rijden, duurzaamheid, mobiliteit en technologie.

Na de gekende zomerevents aan de Belgische kust opent Audi nu een elektrische e-xperience center op de Desguinlei in Antwerpen. Van mei tot juli ben je welkom in deze The Place To -E- voor een zinnenprikkelende totaalervaring – aldus Audi – met zowel een informatief als recreatief gedeelte. Zo kan je de nieuwe e-tron SUV van dichtbij bekijken én testrijden, zich uitleven in een escape room, de Antwerpse mobiliteitsvisie ontdekken en genieten van een hapje en/of drankje in de rooftop bar.

Met de hippe The Place To E popup wil Audi haar elektrisch verhaal kracht bij zetten na de productiestart van de veelbelovende e-tron bij Audi Brussels. Naast deze luxueuze SUV verwachten we op afzienbare tijd ook nog een praktische e-tron Sportback en sportieve e-tron GT. En tegen 2020 moet de Q4 e-tron ook werkelijkheid zijn.

De The Place To E is open op donderdag en vrijdag tussen 12u en 20u, op zaterdag en zondag wordt dat 10u tot 18u. Alle informatie staat op de website.

Audi Belgium opent elektrische “The Place To E” popup in Antwerpen

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...