Teaser: Bentley Flying Spur (2019)

Teaser: Bentley Flying Spur (2019)De nieuwe Bentley Flying Spur maakt bijna zijn opwachting!

Na de marktlancering van de Continental GT en Continental GT Convertible komt Bentley dit jaar nog het logische vervolg, namelijk een vierdeurs limousine onder de Flying Spur naam. Met enkele beelden wil de Britse luxewegenbouwer haar vermogende cliënteel ons alvast warm maken voor de introductie.

Naast de vier deuren – en dus vooral een gemakkelijkere instap – blijft de nieuwe Bentley Flying Spur vermoedelijk trouw aan de gekende bouwstenen waarmee de Continental GT intussen het nodige succes oogst. Zo zijn er moderne gadgets, rijhulpmiddelen en connectiviteit voorhanden terwijl dynamisch de Britse limousine er sterk op vooruit ging, met dank aan het onderstel van de Porsche Panamera.

Op motorisch vlak zal het eerst draaien rond de 6.0-liter W12 (635 pk / 900 Nm) en de 4.0-liter V8 (550 pk / 770 Nm), op termijn volgt er een plug-in hybride versie!

Teaser: Bentley Flying Spur (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...