Belgische prijs BMW X3 M (2019): vanaf 90.800 euro

Officieel: BMW X3 M Competition + X4 M Competition (2019)BMW plakt een vanafprijs op de nieuwe X3 M, X4 M en de bijhorende Competition uitvoeringen.

Van de nieuwste generatie X3 SUV (codenaam G01) lanceert BMW voor het eerst een volwaardige X3 M uitvoering, idem dito voor de technisch gerelateerde X4. Voor wie een dergelijke cocktail nog niet volstaat is er direct een straffere X3 M Competition en X4 M Competition beschikbaar!

De BMW X3 M en X4 M doen het met de 3.0-liter zes-in-lijn met 480 pk / 600 Nm, bij de Competition versies loopt het vermogen op tot 510 pk / 600 Nm! Daarmee zit je in 4,2 of 4,1 seconden aan 100 km/u en kan je – vermoedelijk zeer eenvoudig – 250 km/u aantikken.

De topversie(s) van de X3 SUV en X4 SAC genieten van een agressieve vormgeving met grote grille, extra verluchting, knappe lichtmetalen velgen, subtiele spoiler/diffusor en een vierdelige uitlaat. Binnenin vinden we sportzetels, een sportstuur en een sportieve afwerking (chroom, alcantara, koolstofvezel, contrasterende stiknaden, …) terug.

Tegen de zomervakantie worden de eerste Belgische exemplaren afgeleverd aan respectievelijk 90.800 euro (X3 M) of 92.800 euro (X4 M) al voorzie je naar goede – Duitse – gewoonte best nog wat extra budget voor de leuke gadgets, personalisatie en opties! Standaard krijg je wel al 20” of 21” velgen. De Competition upgrade vraagt nogmaals een investering van 4.000 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...