Preview: Skoda Kamiq RS (2020)

Preview: Skoda Kamiq RS (2020)Komt Skoda na de Kodiaq RS ook met een Kamiq RS?

Gezien de onvermoeibare SUV populariteit blijven autoconstructeurs maar soortgelijke verhoogde modellen lanceren in alle geuren en kleuren, zelfs als het zorgt voor interne concurrentie. Eigenlijk een luxeprobleem want zolang elk model goede verkoopcijfers blijft voorleggen is er uiteraard geen probleem.

Na de Kodiaq en Karoq heeft Skoda op het Autosalon van Genève 2019 de Kamiq voorgesteld, een compacte crossover die zijn genen deelt met de Seat Arona en Volkswagen T-Cross. De Skoda Kamiq combineert compacte buitenafmetingen met heel wat interieurruimte, daarnaast zijn er ook moderne veiligheid/rijhulpmiddelen en efficiënte motoren voorhanden. Maar zou de Tsjechische autobouwer op termijn een Kamiq RS (naast een Karoq RS) overwegen?

Dankzij X-Tomi zien we hier een voorbeeld van wat we (eventueel) mogen verwachten in de toekomst, een aangedikte Kamiq met brede grille, grote(re) luchtopeningen, LED lichtblokken en blitse velgen met rode remklauwen. Binnenin mag je een stevige portie alcantara, chroom en koolstofvezel verwachten naast een sportieve afwerking van de zetels, stuurwiel, middenconsole en tellerpartij.

Preview: Skoda Kamiq RS (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...