Preview: Ford Kuga ST (2020)

Preview: Ford Kuga ST (2020)Durft Ford het om met een sportieve Kuga ST afgeleide te komen?

Lees hier onze eerste rijtest met de nieuwe Ford Kuga

Bij de aankondiging van de nieuwe Kuga legde Ford de nadruk op de drie plug-in hybride aandrijflijnen, ruim(er) interieur en frisse vormgeving. Maar zou de Amerikaanse autoconstructeur, gezien de stevige SUV interesse/focus, in de toekomst met een sportieve ST uitvoering komen? De Fiesta ST en Focus ST zorgen op hun beurt voor de nodige brand value en als we even rondkijken zien we diverse potente SUV’s in alle geuren en kleuren.

Photoshopvirtuoos X-Tomi helpt Ford al even vooruit met een visuele weergave van wat een Kuga ST zou kunnen zijn, hierbij volgt hij het bekende recept met een agressievere vormgeving, andere grille, grote velgen, rode remklauwen en de nodige ST badges rondom. Het feit dat er alreeds een Kuga ST-Line uitvoering beschikbaar is geeft ons enige hoop. En hoop doet leven!

Qua prestatiepotentieel en rijdynamiek weet de Blauwe Ovaal perfect wat het moet doen, naast een 250 pk+ sterke benzine-uitvoering zou een Kuga ST het gerust met een diesel kunnen doen.

Preview: Ford Kuga ST (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...