Teaser: McLaren GT (2019)

Teaser: McLaren GT (2019)McLaren werkt aan een extra model waarbij de focus op comfort ligt.

Momenteel omvat het McLaren gamma de Sport Series (570S + 600LT), Super Series (720S) en Ultimate Series (Senna, Speedtail, P1 GTR, …), allen gericht op het leveren van bijzondere prestaties. Nu wil McLaren graag ook een GT (Gran Tourer) in de catalogus opnemen, denk aan de Aston Martin DB11 of Bentley Continental GT.

Op het recentste Autosalon van Genève liet de Britse sportwagenbouwer reeds weten dat de GT nog dit jaar in de showrooms zal staan, de onthulling is ongetwijfeld nakende. Om ons alvast warm te maken krijgen we haarscherpe beelden mee van een prototype, onderweg van Engeland naar Spanje.

Motorisch zou de GT (naamgeving nog onbekend) het doen met een genereuze hoeveel pk’s uit de gekende 4.0-liter V8, daarnaast zal je binnen voldoende kofferruimte én luxe/comfort terugvinden.

Lees hier onze rijtest met de McLaren 720S Coupé!
Lees hier onze rijtest met de McLaren 570S Spider!

Update 7/05: bewegende beelden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...