Teaser: Aston Martin DBS GT Zagato (2020)

Teaser: Aston Martin DBS GT Zagato (2020)Als eerbetoon aan de knappe DB4 GT Zagato komt Aston Martin nu met 19 – peperdure! – DBS GT Zagato’s.

Aston Martin had in het verleden al aangegeven om met negentien exemplaren van de DB4 GT Zagato Continuation te komen, nu laten de sportieve Britten uit Gaydon weten dat ze evenveel exemplaren van de DBS GT Zagato zullen bouwen. Beide modellen zitten samen in een DBZ Centenary Collection waarvoor je minimaal 6 miljoen pond (lees: meer dan 7 miljoen euro!) op tafel moet leggen.

Aston Martin gaat met de DBS GT Zagato op de nieuwe DBS Superleggera met de nodige designkenmerken van enerzijds de originele DB4 GT Zagato en anderzijds het gerenommeerde Zagato design (lees: double bubble dak en unieke Z- grille). Meer details of prestatiecijfers zijn er op dit moment nog niet.

De eerste DB4 GT Zagato Continuation’s worden eind 2019 afgeleverd, een jaar later krijgen de gefortuneerde eigenaars hun DBS GT Zagato.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...