Video: Lexus maakt 60.000 uur durende documentaire omtrent Japans vakmanschap

Video: Lexus maakt 60.000 uur durende documentaire omtrent Japans vakmanschapJapanse Gründlichkeit!

De westerse wereld gaat ervan uit dat er 10.000 uren studie nodig zijn om een expert te worden op een bepaald vakgebied. In Japan is dit 60.000 uur, het equivalent van 8 uur per dag, 250 dagen per jaar werken over een periode van 30 jaar.

Lexus eert die denkwijze met een extreem lange documentaire waarbij we van dichtbij (langdurig?) kennis maken met vier Japanse vakmensen: een sterrenchef, kunstenaar, timmerman én eigen medewerker. De documentaire ging – in verkorte versie – in première op het DOC NYC filmfestival van New York.

Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500!
Lees hier onze rijtest met de Lexus LC500h!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...