Video: CarWOW test de Tesla Model 3 (2019)

Video: CarWOW test de Tesla Model 3 (2019)Alles wat je (niet) wil weten omtrent de Tesla Model 3!

Met de recente Europese introductie van de Model 3 – via de Haven van Zeebrugge! – zal de meest toegankelijke Tesla binnenkort veelvoudig zijn opwachting maken in het straatbeeld. Momenteel kan je enkel de duurste/krachtigste uitvoering bestellen maar de goedkopere instapper staat voor eind 2019 op de planning. Zakelijkere rijders doen er dus goed aan om te kijken en vergelijking, onze Britse collega’s van CarWOW helpen al even verder met een uitgebreide kennismaking met de Tesla Model 3. Als het wat luchtiger/creatiever mag is er ook natuurlijk de review van Casey Neistat!

Lees hier alles omtrent de Tesla Model 3!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...