Officieel: Hyundai Tucson N-Line (2019)

Officieel: Hyundai Tucson N-Line (2019)Met de N-Line uitvoering krijgt de populaire Hyundai Tucson een sportieve uitstraling en aangepaste ophanging/stuurgevoel.

Sportieve details doen het altijd goed, zo bewees Hyundai eerder al met de i30 N-Line en i30 Fastback N-Line. Nu krijgt de Tucson SUV – de bestverkopende Hyundai in Europa – een soortgelijke make-over met hertekende bumpers, 19” velgen, subtiele dakspoiler, donkere honinggraadgrille voor het radiatorrooster en chroom accenten rondom. Binnenin zien we sportzetels met leder, suède en rode contrasterende stiknaden.

De Hyundai Tucson N-Line is te verkrijgen met de 2.0-liter CRDi viercilinder dieselmotor (185 pk) met mild hybrid technologie, de 1.6-liter CRDi dieselmotor (136 pk) krijgt dit systeem – in primeur! – nu ook mee. Benzinerijders hebben geen keuze en moeten sowieso voor de 1.6-liter T-GDi viercilinder (177 pk) gaan.

Naast visuele details en krachtige doch zuinige motoren zegent Hyundai de Tucson N-Line ook met een verfijnde stuurbekrachtiging (MDPS, Motor Driven Power Steering) en strakker onderstel met als doel om een sportievere rij-ervaring te kunnen bieden.

De Tucson N-Line duikt snel op in het Hyundai dealernet, prijzen zijn er momenteel nog niet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...