Teaser: BMW 2-Reeks Gran Coupe (2019)

Teaser: BMW 2-Reeks Gran Coupe (2019)Na de 2-Reeks Coupé en 2-Reeks Cabrio komt BMW ook met een vierdeurs 2-Reeks Gran Coupe!

Gezien het succesnummer van hun eeuwige concurrent uit Stuttgart zal BMW het 2-Reeks gamma uitbreiden met een vierdeurs uitvoering die net zoals bij de 4-Reeks en (toekomstige) 8-Reeks. Snel naar de lokale BMW verdeler lopen/bellen is nog nergens goed voor, de onthulling van de 2-Reeks Gran Coupe nieuwkomer is pas voorzien voor de Los Angeles Auto Show in november. De marktlancering zal pas plaatsvinden tegen de lente van 2020.

Behalve de nodige lovende woorden zoals een zelfverzekerde stijl, het nodige charisma en compact premium laat de blauw/witte autoconstructeur uit München weten dat de 2-Reeks Gran Coupe voorzien zal zijn van voorwielaandrijving. Hetzelfde staat op de planning voor de gloednieuwe generatie 1-Reeks die normaal gezien op het Autosalon van Frankfurt (september 2019) voorgesteld zal worden.

De toevoeging van een 2-Reeks Gran Coupe zorgt niet enkel voor een groter aanbod binnen de meest toegankelijke modellen, het geeft ook de kans om de hoger gepositioneerde (lees: duurdere) modellen wat te laten groeien.

Later volgen er ongetwijfeld meer teasers, nieuws en details.

Update 14/10: de voorzijde!

Teaser: BMW 2-Reeks Gran Coupe (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...