Officieel: Mercedes GLC Coupe facelift (2019)

Officieel: Mercedes GLC Coupe facelift (2019)De blitse Mercedes GLC Coupé zit in ’t nieuw!

Op het Autosalon van Genève (maart 2019) was de vernieuwde GLC nog de eregast bij Mercedes, op de New York Auto Show (april 2019) doen ze het met de strakke GLC Coupé. Beide GLC’s delen uiteraard dezelfde nieuwigheden met een opgefriste vormgeving, aangedikte rijhulp/veiligheid, nieuw interieurdesign mét MBUX systeem, zuinige(re) motoren en extra uitrusting, de GLC Coupé doet het op zijn beurt met unieke achterlichten naast de kenmerkende aflopende daklijn.

De vernieuwde GLC Coupé beleeft later dit jaar zijn marktdebuut als GLC200 4MATIC, GLC300 4MATIC, GLC200d 4MATIC, GLC220d 4MATIC en GLC300d 4MATIC waarbij het vermogen schommelt van 194 pk tot 258 pk. De benzineversies genieten – net zoals de eveneens vernieuwde C-Klasse – van EQ Boost (mild hybride) ondersteuning wat het verbruik drukt en het rijplezier versterkt.

Later volgen er ongetwijfeld nog extra motorisaties zoals de populaire GLC350e plug-in hybride, krachtige GLC43 AMG en knotsgekke GLC63 (S) AMG!

Prijzen zijn er op dit moment nog niet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...