Teaser: Mercedes GLC Coupe facelift (2019)

Teaser: Mercedes GLC Coupe facelift (2019)De onthulling van de vernieuwde GLC Coupé is nabij!

Na de deugddoende opfrisbeurt van de Mercedes GLC SUV maken ze zich in Stuttgart (Mercedes HQ, nvdr) klaar voor een soortgelijke facelift van de GLC Coupé. Beiden delen uiteraard de nodige techniek al pakt die laatste wel uit met een aflopende daklijn en grotere lifestyle uitstraling. Een kenmerk dat gewoon behouden blijft!

Net zoals de vernieuwde GLC krijgt de aankomende GLC Coupé ongetwijfeld een frisse vormgeving mee met nieuwe personalisatiemogelijkheden net zoals extra rijhulpmiddelen, hightech infotainment (mét MBUX systeem) en een digitaal dashboard. Onder de motorkap krijgen we aangescherpte benzine- en dieselmotor met al dan niet EQ Boost mild hybrid ondersteuning naast een milieuvriendelijke GLC350e plug-in hybride.

Met deze onthullende videoteaser lijkt een officiële presentatie niet veraf, tegen de herfst moet deze GLC Coupé in de showrooms staan.


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...