Video: Autocar test de nieuwe Range Rover Evoque (2019)

Video: Autocar test de nieuwe Range Rover Evoque (2019)De hipste SUV maakt zich klaar voor een nieuw hoofdstuk in het Britse succesverhaal!

Na het enorme succes van de relatief jonge Evoque kwam Land Rover vorig jaar met de tweede generatie op de proppen die in tegenstelling tot zijn voorganger enkel als vijfdeurs beschikbaar zal zijn. Dus geen driedeurs of Convertible meer maar wel nog steeds een zeer personaliseerbaar geheel dat ook ruimer/groter/functioneler voor de dag komt.

Onderhuids krijgt de kleinste Range Rover in primeur een gloednieuw platform mee dat niet enkel overweg kan met de moderne gadgets (dubbel infotainmentsysteem) en rijhulpmiddelen van nieuwste generatie (digitale ClearSight achteruitkijkspiegel!), ook op vlak van motoren mogen we hier heel wat nieuwigheden verwachten zoals mild hybrides en plug-in hybrides.

Bestelbonnen voor de nieuwe Evoque gaan de deur uit vanaf 38.600 euro, de eerste exemplaren zullen spoedig op Belgische bodem verschijnen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...