Officieel: Alfa Romeo Tonale Concept (2019)

Officieel: Alfa Romeo Tonale Concept (2019)Met de Tonale Concept kijkt Alfa Romeo naar de toekomst!

Voor het eerst sinds lang komt Alfa Romeo met een conceptmodel naar het Autosalon van Genève die zich op (korte?) termijn zal vertalen in een compacte SUV onder de Stelvio. Gezien de immense interesse voor dergelijke knappe en premium SUV’s is dat geen onlogische zet, zeker nu de Stelvio XL op de lange baan is geschoven.

Diehard Alfisti zien in de Tonale Concept designverwijzingen naar de Brera, 6C Touring Berlinetta, 164 en GTV waardoor hun (Italiaans) bloed ongetwijfeld sneller gaat slaan. Zeker mocht er ook een sportieve(re) uitvoering van komen! Dit exterieurdesign vertalen naar een productiemodel lijkt niet onmogelijk, bij het futurisme interieur zullen er meerdere aanpassingen (lees: opofferingen) nodig zijn.

De Alfa Romeo Tonale Concept is tevens een interpretatie van de elektrische auto met een elektromotor op de achteras die de benzinemotor waar nodig ondersteunt of zelfs vervangt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...