Gratis laden voor ChargeNow klanten gedurende Autosalon van Geneve

Gratis laden voor ChargeNow klanten gedurende Autosalon van Geneve 2019Goed nieuws voor de Belgische ChargeNow laadpas eigenaars!

Op het Autosalon van Genève steekt BMW haar stevige geëlektrificeerde toekomstplannen niet zonder stoelen of banken met een bijgeschaafde 225xe en 530e (xDrive) Berline terwijl de X3 xDrive30e, 330e Berline, X5 xDrive45e, 745e xDrive in de Zwitserse hoofdstad hun debuut beleven. En dan moeten ze hun vloot van zuiver elektrische wagens nog lanceren!

Om die elektrische ambities kracht bij te steken – en in de vorm van een mooie PR/publiciteitsstunt – mogen ChargeNow klanten gedurende het Autosalon van Genève hun BMW en MINI gratis opladen. Alle laadbeurten tussen 05/03/2019 en 17/03/2019 zullen dus niet verschijnen op de factuur én dit in maar liefst tien landen waaronder België (net zoals Frankrijk, Nederland en Zwitserland).

In België mag BMW zich (momenteel) tot leider van het premium geëlektrificeerde segment kronen, met de riante uitbreiding van plug-in hybridemodellen willen ze die koppositie maar al te graag vasthouden. Tevens is BMW Belux van plan om op alle BMW / MINI concessies zonnepanelen te plaatsen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...