BMW 225xe Active Tourer en 530e Berline krijgen grotere batterij

BMW 225xe Active Tourer en 530e Berline krijgen grotere batterijEen grotere batterij zorgt voor een groter elektrisch rijbereik én lagere CO2 uitstoot!

Dankzij de progressie op vlak van batterijtechnologie profiteren de plug-in hybride uitvoering van de 2-Reeks Active Tourer en 5-Reeks Berline nu van groter rijbereik en (nog) lager verbruik. In het geval van de bijgeschaafde 225xe Active Tourer stijgt de batterijcapaciteit van 7,7 kWh naar 9,7 kWh wat zorgt is voor 25% extra rijbereik (op papier maximaal 57 km) en een CO2 uitstoot van 43 g/km.

Bij de 530e Berline – van een 530e Touring is nog steeds geen spoor! – loopt de batterijlading op tot 12 kWh (ipv 9,2 kWh) waardoor je zuiver elektrisch maar liefst 64 km ver zou moeten geraken. Da’s 30% verder dan voordien! De CO2 uitstoot ligt hier op minimaal 38 g/km. Vanaf de zomer kan je nu de xDrive vierwielaandrijving combineren met de milieuvriendelijke 530e plug-in hybride motorisatie (44 g/km CO2 en een rijbereik tot 57 km)!

Zowel de 225xe Active Tourer als 530e Berline voldoen dankzij de verbeterde batterij aan de strengere regels en maken zich daardoor bijzonder interessant voor de zakelijke rijder die van 100% fiscale aftrekbaarheid en een bijzonder lage VAA (Voordeel van Alle Aard) geniet.

Vanaf het begin van de zomervakantie rollen de 225xe Active Tourer en 530e Berline van de band met hun krachtigere batterij, prijzen zullen in de lijn liggen van het huidige aanbod.

Lees hier onze rijtest met de BMW 530e iPerformance!
Lees hier onze rijtest met de BMW 225xe Active Tourer!

BMW 225xe Active Tourer en 530e Berline krijgen grotere batterij

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...