Tesla Model Y komt op 14 maart 2019

Tesla Model Y komt op 14 maart 2019Zéér binnenkort maakt de Tesla Model Y zijn intrede!

Op de vooravond van het Autosalon van Genève 2019 – waar Tesla de Model 3 nogmaals in de spotlights zet – laat CEO Elon Musk weten dat het aanbod van zuiver elektrische wagens op 14 maart aangedikt zal worden met de Model Y. Deze SUV / crossover (whats in a name) zal iets (10%) groter zijn als de Model 3 met een prijskaartje in dezelfde grootorde, gezien de minder aerodynamische vormgeving zal het rijbereik iets lager uitvallen. Qua interieurvormgeving verwachten we een soortgelijke, minimalistische insteek.

De Model Y is na de Model X de tweede SUV van Tesla dat ook de Model S en Model 3 berlines aanbiedt. Ook een zuiver elektrische Semi vrachtwagen mogen we op termijn verwachten net zoals een nieuwe Roadster met indrukwekkende prestatiecijfers.

Meer informatie omtrent de Model Y volgt vanop het (hippe?) lanceringsevent in de Tesla Design Studio te Los Angeles.

Lees hier alles omtrent de Tesla Model 3!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model X!

Teaser: Tesla Model Y crossover (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...