Een unieke kans om uw oude auto te verkopen

Een unieke kans om uw oude auto te verkopenOude en vervuilende auto’s zijn in ons land steeds minder welkom. Na Antwerpen en Brussel zullen ook Gent, Mechelen en Willebroek binnen twee jaar lage-emissiezones (LEZ) worden, waarna waarschijnlijk alle steden volgen. Dit betekent dat u met een auto met een lage euronorm (een te vuile auto) straks enkel nog op het platteland zal mogen rijden.

Mede daarom stapt Vlaanderen op het moment massaal over op duurzame wagens (veel elektrisch) en wil niemand meer een vuile oude auto. Maar wat moet u dan met uw oude wagen wanneer u een nieuwe wilt kopen? Vandaag tonen wij u een unieke mogelijkheid: uw oude benzine of diesel auto verkopen voor export.

De waarde van een oude wagen
Op dit moment mogen enkel dieselauto’s van na 2005 en met een roetfilter nog LEZ-zones binnen. Vanaf 2020 zullen deze regels nog strenger worden. De meeste benzinewagens hebben nu nog vrij doorgang, maar dat zal vanaf volgend jaar ook veranderen.
Wat betekent dit voor de waarde van zo’n oude auto? Dit verschilt natuurlijk per model, maar juist de auto’s die nog in goede staat zijn zullen het meest in waarde dalen. Die wagens rijden immers nog prima, en kunnen nog jaren tienduizenden kilometers rijden: genoeg gebruikswaarde. Alleen: ze mógen nergens meer rijden, dus er is geen enkele vraag meer naar. Dit zorgt ervoor dat de waarde van auto’s die te vervuilend zijn drastisch keldert.

Zijn vervuilende auto’s dan echt niets meer waard?
Het is begrijpelijk dat bezitters van een auto die vanaf volgend jaar de weg niet meer op mag, hierdoor wat in paniek raken. Want is die auto die er nog zo goed uitziet, en die nog zonder problemen zo goed rijdt dan echt niets meer waard?
Dat is gelukkig niet helemaal waar. In België zijn deze oude auto’s niet meer interessant, maar dat betekent niet dat dit overal zo is. In veel Oost-Europese landen gelden nog altijd soepelere of helemaal geen emissienormen. Daar is men nog altijd bereid om goede prijzen te betalen voor oude dieselwagens. Het repareren van een kapotte auto is ook geen probleem: u kunt er eenvoudig een auto zonder keuring verkopen!

Een unieke kans om uw oude wagen nog te verkopen
Nu zijn veel landen in Oost-Europa, en gelukkig maar, ook aan het verduurzamen. Zo werkt Polen inmiddels al met eenzelfde systeem als wij en zijn andere landen bezig met plannen voor hun groene toekomst. Daardoor zullen over een tijdje ook daar te vuile wagens hun waarde verliezen. Maar zo ver is het nog niet. Daarom is dit de perfecte tijd om uw oude auto te exporteren!

Waar kan dat? Een oude auto voor export verkopen? Een bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in de opkoop van oude auto’s is East European Provider. Zij hebben inmiddels een goede naam opgebouwd als een betrouwbare en eerlijke partner bij het exporteren van auto’s. Daarbij bieden zij standaard hoge prijzen en verzorgen zij alles van taxatie tot al het vervoer.

Op de website van deze auto opkopers kunt u uw wagen gratis en vrijblijvend laten taxeren. Vervolgens krijgt u een mooi bod, waarna u binnen enkele dagen uw auto verkocht zult hebben als u hiermee akkoord gaat. U krijgt direct geld, waarmee u dan direct een mooie, zuinige en schone auto kunt kopen!

Een unieke kans om uw oude auto te verkopen

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...